Pellets

De brandstof van de kachel bestaat uit kleine brokjes geperst vuren hout (geen afval hout) deze pellets zijn van constante van constante kwaliteit, waardoor de verbranding efficiënt verloopt.
123Pelletkachels verkoopt blanke (witte) pellets het Nederlandse TOP merk Energy plus voorzien van het felbegeerde ENplus en A1 certificering

Koop geen donkere pellets óf pellets uit Oostbloklanden, dezen zijn in aanschaf vaak goedkoper, maar versmeren uw kachel & rookgasafvoer zodanig dat u uw besparing van de aanschaf van de pellets al heel snel weer kwijt bent aan de schoorsteenveger en aan de onderhoudsmonteur. In deze pellets zit vaak afvalhout verwerkt; inclusief verf, plastic en ja, zelfs ijzer van elektrische bedrading. u kunt zich vast voorstellen wat er met uw kachel gebeurd als deze pellets verhit worden in u kachel.

Wij geven ook geen garantie op onze pelletkachels als u pellets uit Oostbloklanden gebruikt.

Pellet prijzen bij 123pelletkachels: (Energy pellets)

Losse zakken € 5,85 per zak van 15 Kg.
Volle pallet (66 zakken) € 325,00

Dit is een afhaal prijs, alleen voor Steenwijk.


UNIEK IN NEDERLAND!

Besparen op pelletkosten met de “Pellet Pas”

pelletpas 2

Omdat niet iedereen ruimte bij huis heeft voor een volle pallet met pellets, bieden wij u de mogelijkheid om tóch voor de goedkopere “Volle pallet prijs” te kunnen stoken. Dit kan met onze Pellet Pas.


Hoe werkt dit:

U koopt bij ons eenmalig een Pellet Pas voor €10,-

U kunt kiezen:
1 pallet met pellets €337,50 (66zakken) dat is €5,11 per zak van 15kg.
1/2 pallet met pellets €175,00 (33 zakken) dat is €5,30 per zak van 15 kg.

Wij registreren uw adresgegevens en het nummer van uw pas, zodat u, bij verlies van de pas, niet uw tegoed kwijt bent, enkel uw pas. Wij bewaren uw pallet met pellets voor u in onze loods, elke keer als u pellets komt halen, schrijven wij het aantal zakken af van uw tegoed dat op uw pas staat, u moet de pas door ons laten scannen. Via deze website kunt u inloggen en bekijken hoeveel zakken u nog tegoed heeft. Ideaal !Weergegeven:
Sorteren op:

Bezorgen volle pallet pelletkorrels

Excellent Energy pellets EN Plus en A1 gekeurd.1 pallet is 66 zakken van 15 kg, in totaal 990 kg.Sta..

€ 369,00 Excl. BTW: € 304,96